tiistai 15. toukokuuta 2018

P: Päivitys


On vielä todettava....


Calcified Lies –blogin pitäjällä on viehättävän nokkelia havaintoja. Sellainen virkistää omaakin mielikuvitusta. Hän kirjoittaa esimerkiksi:  

“So how about this for some dual-meaning – subscribing to a website RSS/ATOM feed removes the need for the user to manually check the web site for new content. Instead, their browser constantly monitors the site and informs the user of any updates. The browser can also be commanded to automatically download the new data for the user……from Saturn!”

[...]

“I hope the reader is just as creeped out as I to see that the recycle symbol is actually overlayed on the Seal of Solomon (Saturn)”. [22.1.2014]


Tämä tällainen on niin hyvin oivallettu! Juuri tästä on kyse siinä oveluudessa, joka hallitsee jokapäiväistä ”symbolitodellisuuttamme” sen hyvin arkisella ja erittäin visuaalisella tasolla. Kaikki on kerrottu päin naamaamme. Kontribuoimme tietämättämme ja vastaanotamme subliminaalisti, todellisia sisältöjä koskaan tajuamatta - vaikka samalla kaikkeen täysin (ja tiedostamattomin) voimin osallistuen. (Ja koska ”kaikki on kerrottu” ja siitä huolimatta ”osallistumme”, olemme ”ansainneet” karmakiertomme: ikuisen luupituksen vankilatilassamme.)

Olen häkeltynyt. Tämä avaa niin monia kerroksia näkymään.

Samassa hengessä huomasin itsekin seuraavaa: 



[Tässä elektroninen laite siis ilmoittaa sovelluksen asentamisen tarpeesta, ja että laitteella ei ole tarpeeksi tilaa sovelluksen lataamiseen.]

Mutta mitä kuva todemmassa - tai ainakin syvemmässä - todellisuudessa (siis metafyysisessä, hyperavaruudellisessa metafysiikassa) viestii?

Kuvassa on ympyrä, jonka sisällä on kolmio. 

Ympyrä tarkoittaa hyperavaruuskielellä ihmistä. (Kuulemma.) ”Ihmisen sisällä” puolestaan on kolmio [jonka "hyperavaruudellista salaisuutta" purin äskettäisessä kirjoituksessani Atlas shrunked – The Long Play version].

Toisin sanoen - ja sitä mitä nyt tarkoitan ei voi ymmärtää lukematta Atlas –kirjoitustani - Luojamielen (l.”Godmindin”) maskuliininen prinsiippi pyrkii hallinnoimaan ihmistä, ja haluaa ”asentaa ohjelmiaan” ihmisen sisällä. [Kyse ei ole Luojamielestä kokonaisuudessaan tai edes autenttisena, sillä kuvan kolmio on vain osa Luojamieleen viittaavasta symbolista. Voidaan ehkä sanoa, että Luojamielestä lainataan tai hyödynnetään sen periaatteita, niitä joita maskuliininen prinsiippi edustaa. (Ja siis: "Luojamielihän" on eri asia kuin "Luojatietoisuus", kuten Atlas -kirjoituksessani perustelen - eikä käsite ole omani.)]

Toimenpide on kuitenkin mekaaninen, sillä kolmion sisällä ei ole pistettä (l. tiedostavaa älyä).

Voidaan kuitenkin tulkita, että kolmion sisällä on kuutio [koska sisällä on neliö, eli tuo "huutomerkin piste"] - mikä osaltaan vahvistaa tulkintaa ohjelmoinnin mekaanisuudesta (viittaamalla siis tekoälyyn - joka toki on "luova", mutta laadullisesti aivan toisella tavalla kuin orgaaninen lähde sitä on). (Samalla pitää huomioida, että kolmion sisällä on myös suorakulmio. Sen "hyperavaruudellista merkitystä" en vielä tiedä.)

Tämä vain kuriositeettina. Muistiinpanona. (Ja ajatuksen raakileena, jossa kokeilen uusia sovelluksia...) 

* * *

Pähkinänkuoren hengessä poimin vielä Atlas –kirjoituksestani kohdan jota haluan rapistella. Kirjoitin siis seuraavaa:

Wes Penre kirjoittaa:
“It would be correct to say that everything that is made of atoms is part of the hologram, which is a distortion, and is only a small part of what would be considered the real Universe.”
Pähkinänkuorena: Tähän yhteyteen – “atomiyhteyteen” – liittyy myös luku 666. ”[There are] 6 protons, 6 neutrons, 6 electrons in the carbon atom which makes up our carbon based bodies, thus 666 is known as the number of man” [Hue-man³, Calificied Lies –blogi 22.1.2014]. Myös Swerdlow luennoi täsmälleen samasta asiasta, muistaakseni juurikin yhteydessä, jossa perustelee fysikaalisen todellisuutemme illusonarisuutta.

Kun on kyse todellisuutemme rakenteesta ja sen ylläpitämisestä, Saturnuksen on silloin - siis kun aihetta käsitellään tältä näkökulmalta, "okkulttis-metafyysiseltä" kannalta - liityttävä vankasti kuvioon. Santos Bonacci kuvailee astroteologian kautta, luennossaan Know thyself, kuinka juuri Saturnus pitää molekyylimme ja koko todellisuutemme kasassa. [Hän kertoo tämän mainitun luennon ensimmäisessä osassa, ensimmäisen 20 minuutin aikana. Luento löytyy hänen YouTube –kanavaltaan MrAstrotheology]. Toisin sanoen hänen luentonsa muodostaa ”lihaa luiden ympärille” puheisiin siitä, kuinka Saturnus - ja juuri Saturnus - lähettää ja ylläpitää tiettyä ”taajuutta” (”frequency band holding these atoms in place by keeping them within a certain limited frequency band and vibrations—thus the limitations we experience”, kuten Wes Penre asian muotoilee). Bonaccin luennot ovat mainio lisä Wes Penren teksteille ja David Icken luennoille, jotka ovat Bonaccin luentoja pelkistetympiä ja, noh, ”popularisoidumpia”.

Calcified Lies –blogin kirjoittaja linkittää numeron 666 Saturnukseen myös huomauttamalla, että ”666-käsimerkeissä” (kuten ”devils’s horn –käsimerkeissä”) ympyräksi muotoutuvat sormet muodostavat heksagrammin (jonka kolmiulotteinen vastine on siis kuutio, jolloin linkitys tehdään myös tekoälyyn, koska sekä Saturnuksen että tekoälyn tunnus on kuutio, jonka kaksiulotteinen vastine on siis heksagrammi, ja heksagrammi ja kuutio ovat tietysti molemmat Saturnus-kultin symboleja.)
 Kirjoittaja ei kuitenkaan tiedä, muodostuuko heksagrammi käsimerkkeihin sattumalta ”I don’t really have a clue whether or not this is […] valid in the sense of what those who employ it actually believe”. Mutta esimerkiksi Swerdlow on vakuuttunut siitä, että “sattumia” ei ole olemassa. – Ja sitä paitsi kaikki hex-liitteisiin viittaavat symbolit sopivat muutenkin hyvin ”loitsimismerkkeihin”: sekään on tuskin sattumaa, että heksagram-symobolilla - Saturnuskultille erittäin keskeisessä tunnuksessa [pyöriihän Saturnuksen navallakin jatkuva hexagram -myrsky] - on nimi, jossa on hex-liite, siis suoraan magiaan viittaava liite. [Tai ehkä se on toisinpäin: HEX -sana on saanut magiaan viittaavan merkityksensä Saturnuksesta symboleineen ja viestii: "Kautta Saturnuksen ja Saturnuksen voimissa!"]
Hex (tai HEX) viittaa Wikipedian mukaan - kuinka ollakaan - kuuteen eri aihepiiriin: 1. Magic (“curse or malicious wish”), 2 Engineering and technology, 3 Businesses and services, 4 Games and sport, 5 Places, 6 Arts and media. Toisin sanoen Saturnuskultti hallinoi näitä kaikkia ja on niiden taustavoima. - Ja meille kerrotaan tämä kaikki aivan suoraan! Hidden in plain sight, todellakin. (Kohta viisi, ”places”, on kiinnostava maininta myös syystä, että Hidden Hand kertoo ”Vanhimmiston” pitävän päämajaa – Saturnuksessa!) 
[Muuten, Hidden in plain sight on, kaikesta päätellen, myös sanaleikki ilmauksesta Hidden in plane sight – jonka ilmiön Adampants kuvailee seuraavan merkintäni (The Hiirenloukkuvalo) siteerauksessa.]
 Ja tietysti HEX viittaa myös lukuun kuusi.
 Käsitys luvusta 6 ”suljettuna spiraalina” - jossa kehityskulku on estetty ja kehä lukittu - sopii kaiken tämän perusteella hyvin kuvaan. Saturnuksen ehdoilla mennään…. Ainakin kiin kauan kuin uskomme atomeihin ja niiden luonnonlakeihin.

[Paljon on silti vielä pohdittavaa. Esimerkiksi: kuinka Adampantsin oivallus siitä, ettei atomissa oikeasti ole neutroneja, vaikuttaa tähän kokonaisuuteen? Koska Adampants perustelee tiedollaan todellisuudessa vallitsevaa perustavanlaatuista harhaa tai häiriötä, väitteestä voi johtaa seuraavan analogisen päätelmän: ei ole mitään ”Universumin tasapainoa” tai yin ja yang –kokonaisuutta, se on pelkkää sepitettä. On vain dualistinen häiriötila, jossa ”paha” kätkeytyy – tai "neutraloituu" – ”hyvän” avulla. (Jos maailmanmenosta pitää yksi asia ymmärtää, tämä on tärkein, ja se koskee myös ihmisen omaa tilaa [minkä olen kuvannut psyyken analogian avulla: tietoisuus on jakautunut tiedostavaan ja tiedostamattomaan, eli psyyke on dualistisen häiriötilan vallassa ja elää sen hallitsemassa havaintodellisuudessa - siis tosiasiassa kyvyttömyydessä havaita todellisuutta sellaisena kuin se on].)
 Näin ollen opponenttien tai oppositioiden [”hyvä ja paha”, ”oikea ja väärä”, ”valo ja pimeä”] dualistinen ja toisistaan riippuvainen luonne on kätketty, siis se seikka, että kyse on - riippuvuussuhteen takia - saman kolikon kääntöpuolista. [Ihminenhän kuvittelee, ettei dualistinen paha ole hänessä ja hänen ongelmansa, jos hän pysyttelee dualistisen hyvän puolella. Mutta juuri dualismin häiriötilassa eläminen pitää hänet väistämättä myös dualistisen pahan otteessa ja hallinnassa - ainoastaan hän on siitä tietämätön. ] 
 Eli kyse on samasta kolikosta, ja siitä että tuo kolikko on pelkkää tekorahaa, joka soveltuu valuutaksi ainoastaan Matrixissa, ja estää näkemästä ja käyttämästä aitoa valuuttaa, kultaa, resurssia – sanoakseni sen vertauskuvallisesti. (Aikaisempi väitteeni siitä, että esimerkiksi monetary system ilmaisee eräänä esimerkkinä sitä, kuinka ihminen elää omaa itseään koskevassa vertauskuvassa, sopii myös tähän: ihminen uskoo rahaan jolla ei ole todellista arvoa, ja perustaa sille koko elämänsä ja uskonsa, identiteettinsä ja arvonsa.)]

Wes Penre kertoo saman asian todellisuutemme ”saturniaalisesta” luonteesta, vaikka pelkistyksen nimissä suoristaakin mutkia. Sen jälkeen kun hän on todennut: ”[E]verything that is made of atoms is part of the hologram”, hän toteaa Saturn is a key to keeping the hologram in place in our solar system”Näiden virkkeiden välissä hän on todennut: “En.ki's atoms become the cornerstones of the physical universe, and advanced technology is holding these atoms in place by keeping them within a certain limited frequency band and vibrations—thus the limitations we experience.” Seikkaperäisemmän - ja kuvitetun! - selvityksen saa David Ickelta.

(Mistähän ilmaus ”pähkinänkuoresta” juontaa juurensa…”Pähkinähän” tarkoittaa perinteisesti pulmaa joka vaatii ratkaisua [mistä syystä myös hyvin ongelmallisessa tilassa, sotkussa tai takussa olevaa ihmisen mieltä voidaan kutsua ”pähkinöiksi”]. ”Kuori” antaa kuitenkin ymmärtää, ettei tiivistyksessä paneuduta asiaan syvällisesti, ainoastaan kuvaillaan se muodollisesti tai ulkomuodoltaan.
 Joten ehkä pähkinänkuoreni ei tehnyt tässä asioille oikeutta. Mutta pidin silti tärkeänä rapistella kuoria.)

Wes Penre jatkaa […]

Haluan palata tuohon ”HEX-ajatelmaan”, ja täydentää sitä Calficied Lies bloggarin innoittamalla ”dual-meaning” lukutavalla. Siispä vielä muutama poiminta Wikipediasta. Joten…Entäs tämä:

Luokituksessa ”Engineering and technology:
HEX key, a tool known as a hex wrench [...] used to drive fasteners”;
HEX key, a number sign  (#) key on telephones”;
High-Energy X-rays, sometimes abbreviated ‘HEX-rays’”;
HEXademical, a base-16 number system often used in computer nomenclature”;
HEXcentric, “an item of climbing protection equipment”;
Heat EXchanger, “a device for heat transfer”;
Hypersonic Flight Experiment, “a planned mission of the Indian Space Research Organisation”;
“Intel HEX, a computer file format”;
”Uranium HEXafluoride, a compound used in nuclear fuel refinement

Tai luokituksessa ”Businesses and services:
“HEX’Air, an airline based in southern France”;
“Heathrow EXpress, a train service in London”

[Tämä seuraava on sanottava juhlallisesti erikseen (sillä viittaus palautuu valuutan konseptiin, joka itsessään on symbolien symboli ja vertauskuvien vertauskuva, ja jota olen kirjoituksissani erityisenä esimerkkinä käsitellyt – viitaten myös Jordan Maxwellin näkemykseen, sekä seksuaalienergian ja valuutan rinnasteisuuteen [sillä ne molemmat edustavat resurssia (pääomaa) - tai oikeastaan yhtä resurssia, sillä valuutta on seksuaalienergian vertauskuva, ja seksuaalienergia elämänvoimana ainoa oikeasti merkityksellinen pääoma ja resurssi (siis myös olennoille, jotka käyttävät ihmiskuntaa hyväkseen – mikä asiantila, hyväksikäyttö, siis kerrotaan vertauskuvallisesti valuuttajärjestelmämme ja markkinatalouden sekä sen orjuuttavan mekanismin kautta)]. Valuutta on siis vain yksi kuori seksuaalienergiaan (elämänenergiaan) viittaavassa symbolikielessä).]

Mutta siis:

Helsinki Stock Exchange”… Hmm…Tosiaan… (Tämä havainto kiihottaa mielikuvitusta yhtä paljon kuin Elisa operaattorin nimenä.) Varsinainen HEX! Voisi sanoa että juuri "oikeassa" paikassaan kuvatessaan pääomaa ja sen arvoa - loitsittua ja manipuloitua eli haltuunotettua ja hallinnoitua. (Simon Parkes kertoo valuutan olevan voimakkaan loitsun vallassa, langetettu jo Babylonian aikoina. Mutta toisaalta kaikki mikä voidaan kirjoittaa ja on kirjoitettu - spelled - on loitsun vallassa...Noh, loitsuillakin lienee hierarkkisuutensa. Ehkä raha on eräänlainen..."yliloitsu". [Haha, muotoilin sanan soveltamalla termiä "yläkäsite".])

Jatkuu. Kohdassa ”Games and sport:
HEX, a hexagonal tile of a HEX map, used in war and strategy board games”;
HEX (board game), a mathematical strategy game played on a hexagonal grid or rhombus”;
HEX (climbing), an item of rock climbing equipment used to arrest a fall”;
“HEX (video game), a 1985 computer game for the Amiga and Atari ST”;
“HEX: Shards of Fate, an MMO trading card game by Cryptozoic Entertainment”;
“HEX – The Legend of the Towers, a Vekoma Madhouse ride at the Alton Towers Resort, England”;
“The HEXagonia (CONCACAF), final round of FIFA World Cup qualifiers for North America, Central America, and the Caribbean”.


Siitä sitten tulkitsemaan. J (Analogisuus - analogioiksi kääntäminen - on ihastuttava tulkinnan avain.)

[Sitaateista huolimatta hex –sanan korostukset ovat omiani.]

* * *

Tämä on kuitenkin ehkä paras kaikista (ja huomautus, jonka em. bloggarikin kuvillaan kertoo):

Think outside the box – kun tekoälyn ja Saturnuskultin tunnus on kuutio.

Kontrollli-isäntämme ovat siis, periaatteessa, varustaneet meidät mainioilla ohjeilla. Sitten kun joku vielä tajuaisi ne…. (Kuinka ajatellaan "ilman atomeja"? Jossakin aivojen - ja mielellään myös 4D:n - ulkopuolella? Noh, ehkä vastauksen oivaltaa heti kun ymmärtää, kuinka ajatellaan ilman sanoja ja käsitteitä....)

* * *

Lopuksi jotain ihan muuta. Musiikkia.

Gnossienne No.1 - Erik Satie

["Soundtrackiin" kappale kuitenkin sopii sillä tavalla, että minusta siinä on erittäin pohdiskeleva sävy. - Ehkä se hetki, kun hiljaa mielessään - melkein salaa - oivaltaa jotakin suurta, tai on oivaltamaisillaan, ja seisoo jonkin suuren mutta haikean ymmärryksen äärellä.
 Juuri siltä tämä melankolia on minusta aina kuulostanut.]

Hyvän loppumaun vuoksi: alkavan kesän lumovoimaa auditiivisena elämyksenä... [Tämä kappale puolestaan on aina kuulostanut varhaisen kesän yöltä, kun linnut vielä laulavat öisin ja taivas jää hohtamaan maagista sineä, ja ilma on sakeaa ja makeaa kaiken vehreyden lemuista ja aamu-usva on kylmää ihon pintaa vasten.]

Carnival - Tori Amos

I sing to the sun in the sky
I sing to a son rising high

Carnival time is here
Magical time I'm near
And as the time draws near
Dreams fill my heart
I sing while he plays his guitar
I sing as the night wakes the dawn
Will love come my way
On this magical day
And will love stay in my heart

[...]

I say it again
The way you’re walking at door
The way you can
The way you're telling me
You're not a dangerous man
I said again
I say again
I'm not that common
You telling me what I sure can do
You
You



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti