sunnuntai 21. kesäkuuta 2020

Sidereal

[Aioin liittää pari pientä spin-offia edeltävään "heittooni", mutta päädyinkin tekemään näistä omat heittonsa tälle päivälle (ja vain editoin kevyesti "Feng shuita").]

So. About The Dying Sun. (The Dying Son...of God?)

Tämä "kuolevan auringon kultti" selittäisikin sitä "kuoleman kulttuuria" ("culture of death"), johon valveutuneet vigilantet kiinnittävät huomiota ja josta tosinaan valistavat, puhuen siitä osana Illuminati-agendalle keskeistä, noh, aivopesuohjelmaa. Taide (etenkin musiiki ja elokuva) sekä brändit mitä erilaisimpine kulutushyödykkeineen juhlistavat kuolemaa. Pääkallot ja Halloween, kuoleman ja kuolemisen romantisointi ja ihannointi, "death metal" ynnä muu goottisynkistely korppeineen ja manalan airueineen, vainajien palvonta ruumiiden säilytyksen ja kukkauhrien muodossa, kokonaiset juhlat ja festivaalit rypevät tässä "kulttuurissa". Siinä rypee ylipäätään tomumajan katoavaisuuden julistaminen, mikä ilmoitetaan suorastaan viisauden ja "elämänymmärryksen" peruspilariksi. ("Dust in the wind...", "Memento mori.." "Live fast, die young."). ("Skull and bones"...hmm...)

Toki maallikon on tähän helppo todeta, että "kuolema on osa elämän kiertokulkua". (Koska "yin ja yang ja kaikella on aikansa.") No, onhan se - dualistisessa häiriötodellisuudessamme!, jonka romahdustila etenee kaiken aikaa.
 Fakta on se, että väite, "Kuolema on osa elämää", on oksymoroni. - Tai lähinnä perverssi mahdottomuus.
 
About the color red.

Punainen väri on eliitille tärkeä. Liittyykö tämä mitenkään "kuolevan auringon" väriin?
Entä "nainen punaisessa puvussa"? Miten hän tähän punaisuuteen liittyy? Tähän punaisuuteen? (Tai miten tähän ylipäätään liittyy se, että juuri punaisella halutaan stimuloida seksuaalisuutta? Oisko se niinku seksin ja kuoleman yhdistämistä (jossain eetterissä ja metafyysiikassa, siellä, missä värit ovat taajuuksia)? - ja siten seksuaalienergian virittämistä matalatajuudelle, juurichakran kanavalle?)

Entä ne punaiset kengät? [Ruby slippers in all its variations, even as sneakers. Bloody Wizard of Oz programming. Olen mieltänyt tämän niin, että etenkin aggressiivisesti kunnianhimoiset ihmiset tuntevat vetoa käyttää punaisia kenkiä: ihmiset, jotka haluavat saavuttaa paljon ja ovat asettaneet (tiedostamattaan) päämääräkseen "tavata itsensä Maestron", ja ovat siksi ohjatulla matkallaan, on the yellow brick road. (Why is it yellow, anyway? Is it related to the yellow chakra? Ego and determinantion, the sense of "self".) Punaiset kengät ovat häikäilemättömät ja vievät käyttäjänsä vaaralliseen, dekadenttiin tanssiin.

About the soundtrack.

"Jostain syystä" kaikki "kuolevalle auringolle" omistettu musiikki on jotain death metal örinäheviä.

Joten
Kate Bush: Red Shoes

Oh the minute I put them on
I knew I had done something wrong...

...She gotta dance, she gotta dance
And she can't stop 'till them shoes come off
These shoes do, a kind of voodoo
They're gonna make her dance 'till her legs fall off...










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti